אחרי טיפול bodytite ? טיפים לשמירה על התוצאות לאורך זמן

משקל עודף, ובפרט אזורים ספציפיים עם עודף שומן ובעלי מראה רופס, הם בעיה שמטרידה רבים מאיתנו. טיפול Bodytite הוא תחילת הדרך למראה מושך יותר ולחיים בריאים יותר. טיפול Bodytite שלאחריו משנה המטופל את אורח חייו, ובעיקר מקפיד על תזונה נכונה ועל פעילות ספורטיבית, כבר מהווים מהפכה של ממש ומבטיחים חיים של איכות, נחת וסיפוק. לטיפול בודיטייט אתם מוזמנים להכנס לפה ולהשאיר פרטים.

שלב ראשון – טיפול Bodytite

Bodytite הוא טיפול חדשני, עוד אחד מהפירות המשובחים של המוח היהודי שממציא לנו פטנטים.

במסגרת טיפול Bodytite – טיפול חד פעמי הנמשך כשעה, אינו כרוך בכאב ותופעות לוואי ומתבצע בהרדמה מקומית של האזור המטופל (לרוב פנים, זרועות, ברכיים או החלק העליון של הבטן) – מוחדרת אלקטרודה דקה אל העור, ואלקטרודה נוספת מוצמדת לעור מבחוץ. האלקטרודה הדקה משמשת להעברת אנרגיית גלי רדיו אל תוך הגוף, אנרגיה הגורמת להמסת תאי השומן. הזונדה שדרכה מוחדרת האלקטרודה אל העור משמשת גם כמשאבה היונקת את הנוזל השומני שנוצר מההמסה ובעצם מסלקת אותו מהגוף מיידית. האלקטרודה החיצונית משמשת לפיקוח ובקרה על ההליך הרפואי, ודואגת שהטמפרטורה (כתוצאה מאנרגיית גלי הרדיו) לא תהיה גבוהה מדי – ובכך מונעת דימומים ושטפי דם.

יתרון נוסף של שיטת Bodytite הוא שהאלקטרודה החיצונית גורמת לגוף לייצר קולגן אשר אחראי למתיחת העור – כך במסגרת טיפול אחד מתבצעים גם המסת שומן, גם שאיבת שומן וגם מתיחת העור ומיצוקו.

שלב שני – תזונה נכונה

לאחר טיפול Bodytite חשוב מאוד להקפיד על תזונה מאוזנת (אין שום סיבה בעצם לא לעשות את זה עוד לפני הטיפול – אם כי במקרים רבים ה- Bodytite מספק תמריץ אפקטיבי).
עקרונות הבסיס של תזונה מאוזנת הם לצרוך פירות וירקות (מינימום חמש מנות מדי יום, רצוי בחמישה צבעים שונים), להחליף מלח בעשבי תיבול, לוותר על מאכלים רוויי כולסטרול ושומן טרנס, לאכול מזונות עשירים בסיבים תזונתיים, להעדיף אידוי ובישול (או צלייה) על פני טיגון, להגדיל את מינון המזונות העשירים בסידן ואת מינון הקטניות בתפריט, לצמצם כמה שיותר משקאות המכילים סוכר – ולשתות הרבה מים.

המלצות נוספות מתייחסות למזונות ספציפיים, כולל כאלה שאינם חלק מהתפריט המקובל של רובנו: למשל, מאקה, או ספירולינה, או פולן דבורים. כשם שאנחנו מבצעים טיפול Bodytite רק אצל מומחים בנושא, כך רצוי להתייעץ עם תזונאים בקשר לשינוי התזונה (או לפחות לנצל את החומר הרב שמציע האינטרנט ולהתעמק ביתרונות ובחסרונות של כל מאכל ומאכל).

שלב שלישי – פעילות ספורטיבית

טיפול Bodytite, מוצלח ככל שיהיה (ויתרונותיו הרבים, עליו יעידו החיוכים על פני אלה שכבר עברו טיפול מתקדם זה), ותזונה מאוזנת יותר, הם צעדים משמעותיים קדימה – אולם אין בהם די. חשוב מאוד לשלב בשינוי אורח החיים גם פעילות ספורטיבית. איזו פעילות? שוב, רצוי להתייעץ עם רופא או מומחה אחר. בעיקרון, חשוב מאוד לבחור בפעילות שאנחנו אוהבים (אחרת יהיה קשה להתמיד בה לאורך זמן), ובכזו שמתאימה ליכולותינו. בהצלחה!

סגירת תפריט